របៀបធ្វើជីកំប៉ុស្តិ៍ ស៊ុភើ អី អឹម បូកាឈី (Super EM BOKASHI)
របៀបធ្វើជីកំប៉ុស្តិ៍ ស៊ុភើ អី អឹម បូកាឈី (Super EM BOKASHI)
- សំភារះ
- របៀបលាយ
- លាយកន្ទួក, លាយមកគោល និងធ្យូងអង្កាមចូលគ្នាអោយសព្វល្អ
- លាយស្កររងូវ និង អីអឹម អោយបានសព្វល្អរួចចាកទៅក្នុងទឹកស្អាត ៣០លីត្រ ហើយយកទៅស្រោចល្បាយខាងលើ រួចច្របលវាចូលគ្នាអោយសព្វល្អ។
- ត្រូវប្រាកដថា ល្បាយយើងមានសំណើមគ្រប់គ្រាន់ (៤០%-៥០%)
- បន្ទាប់ពីលាយរួច ត្រូវដាក់នៅក្នុងធុង ឬប្លាស្ទិច ដោយសង្កត់វាអោយណែនល្អ រួចគ្រប់ ឬចង់មាត់វាអោយជិតល្អ និងដាក់នៅក្រោមម្លប់
- របៀប្រើ
- អីអឹម បូកាឈី អាចប្រើបានក្នុងរយះពេល ២ ទៅ ៣ សប្តាហ៍ នៅពេលដែលល្បាយនោះមានក្លិនឈ្ងុយ
- ប្រើជាជីកំប៉ុស្ត៍
- ទ្រាប់បាតមុនពេលដាំកូន ៧ថ្ងៃ ចំនួន ១គីឡូក្រាម/១ម៉ែត្រការ៉ែ ឬ ១ក្តាប់ដៃពេញ/១ដើម
- អាចប្រើបន្ទាប់ពីដាំហើយ ដោយដាក់ ១ក្តាប់ដៃពេញ/១ដើម នៅជុំវិញគល់ដំណាំ
- អាចទុកបានរយះពេល ១ ឆ្នាំ។
- អត្ថប្រយជន៍
- ជួយអោយដំណាំដុះលូតលាស់ល្អ
- ចំនួយ ដើម និងស្លឹកលូតលាស់ល្អ
- សុវត្ថិភាពដល់អ្នកដាំដុះ និងអ្នកប្រើប្រាស់
- សន្សំសំចៃថវិកាបានច្រើន តាមរយះការប្រើសំភារះដែលមានស្រាប
- កាត់បន្ថយការប្រើប្រាស់ថ្នាំពុលគីមី
- ចូលរួមរក្សាបរិស្ថាន
ប្រភព៖ Facebook
បញ្ចេញមតិ