Featured

របៀបធ្វើជីកំប៉ុស្តិ៍ ស៊ុភើ អី អឹម បូកាឈី (Super EM BOKASHI)

របៀបធ្វើជីកំប៉ុស្តិ៍ ស៊ុភើ អី អឹម បូកាឈី (Super EM BOKASHI)

  • សំភារះ 
      1. កន្ទួក ២៥គីឡូក្រាម
      2. លាមកគោ ១២.៥គីឡូក្រាម
      3. ធ្យូងអង្កាម ២៥ គីឡូក្រាម
      4. ស្កររងូវ ៨០០មីលីលីត្រ
      5. ទឹកស្អាត ៣០ លីត្រ
      6. អី អឹម ៨០០ មីលីលីត្រ

  • របៀបលាយ 
    1. លាយកន្ទួក, លាយមកគោល និងធ្យូងអង្កាមចូលគ្នាអោយសព្វល្អ
    2. លាយស្កររងូវ និង អីអឹម អោយបានសព្វល្អរួចចាកទៅក្នុងទឹកស្អាត ៣០លីត្រ ហើយយកទៅស្រោចល្បាយខាងលើ រួចច្របលវាចូលគ្នាអោយសព្វល្អ។
    3. ត្រូវប្រាកដថា ល្បាយយើងមានសំណើមគ្រប់គ្រាន់ (៤០%-៥០%)
    4. បន្ទាប់ពីលាយរួច ត្រូវដាក់នៅក្នុងធុង ឬប្លាស្ទិច ដោយសង្កត់វាអោយណែនល្អ រួចគ្រប់ ឬចង់មាត់វាអោយជិតល្អ និងដាក់នៅក្រោមម្លប់

  • របៀប្រើ 
    1. អីអឹម បូកាឈី អាចប្រើបានក្នុងរយះពេល ២ ទៅ ៣ សប្តាហ៍ នៅពេលដែលល្បាយនោះមានក្លិនឈ្ងុយ
    2. ប្រើជាជីកំប៉ុស្ត៍
    3. ទ្រាប់បាតមុនពេលដាំកូន ៧ថ្ងៃ ចំនួន ១គីឡូក្រាម/១ម៉ែត្រការ៉ែ ឬ ១ក្តាប់ដៃពេញ/១ដើម
    4. អាចប្រើបន្ទាប់ពីដាំហើយ ដោយដាក់ ១ក្តាប់ដៃពេញ/១ដើម នៅជុំវិញគល់ដំណាំ
    5. អាចទុកបានរយះពេល ១ ឆ្នាំ។
  • អត្ថប្រយជន៍ 
    1. ជួយអោយដំណាំដុះលូតលាស់ល្អ
    2. ចំនួយ ដើម និងស្លឹកលូតលាស់ល្អ
    3. សុវត្ថិភាពដល់អ្នកដាំដុះ និងអ្នកប្រើប្រាស់
    4. សន្សំសំចៃថវិកាបានច្រើន តាមរយះការប្រើសំភារះដែលមានស្រាប
    5. កាត់បន្ថយការប្រើប្រាស់ថ្នាំពុលគីមី
    6. ចូលរួមរក្សាបរិស្ថាន



អត្ថបទដោយ៖ តែម សម្បត្តិ
ប្រភព៖ Facebook